Partners van 12Gather

12mprove logo

12Mprove - Trainingsbureau

12Mprove helpt jou en jouw organisatie bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, het ontwikkelen van medewerkers en het realiseren van meer klantwaarde. Dit doen zij door middel van training, coaching en advies op het gebied van Lean, Agile/Scrum en leiderschap.  

logo wendyverheul

W&DY - Locatie advies

Een locatie runnen op een persoonlijke én professionele manier, dat is een serieus vak. Dat doe je er niet even bij. Het is daarom prettig om te kunnen sparren en te brainstormen met iemand die verstand van zaken heeft. Die je helpt structuur aan te brengen en kennis heeft van de markt.

Wendy Verheul (W&DY) geeft locatie-advies speciaal voor locatiehouders, locatiemanagers of mensen die van plan zijn een locatie te starten. Persoonlijk advies, helemaal op maat gemaakt voor jouw locatie.

meetables

Meetables - Buitengewone vergaderlocaties

Meetables exploiteert, adviseert en is actief met de groei van een select kwalitatief aanbod van buitengewone vergaderlocaties. Experts die met je mee denken en waarop je kunt vertrouwen. Boeken bij Meetables partnerlocaties garandeert constante kwaliteit voor iedere bijeenkomst, op een inspirerende vergaderlocatie. Met het gevoel dat alles klopt en net een beetje meer.